Peuhun kartano

Peuhu kokoaa hyvät yhteistyökumppanit yhteen ja tekee sinulle kokonaistarjouksen. 

Valitse alla olevista aktiviteeteista sopivat ja soita 040 4858 750 tai lähetä sähköpostia info@peuhu.net.

Meillä on laaja yhteistyökumppanit verkosto palveluiden tuottamiseen.

Erilaisia pelejä pöytäjalkapallosta lautapeleihin.

Valikoimistamme löytyy monenlaista ajanvietettä niin nuorille kuin vanhemmillekkin.
Vauhdin hurmaa RC autoradalla

Tulossa pian!
Rentoutumista kalastuksen merkeissä

Vapakalastus ja luonnossa liikkuminen ovat mainioita keinoja unohtaa arjen kiireet ja rentoutua luonnon helmassa. Kalastukseen löytyvät välineet kevyeen heittokalastukseen. Tarvittaessa ohjaaja opastaa myös välineiden käytön. Minkäänlaista aiempaa kokemusta kalastuksesta ei tarvita.
Ryhmäkoko 5 – 15 henkilöä.
Rentoutumista talvikalastuksen merkeissä

Talvikalastus on mukava ja luonnonläheinen harrastus. Kauttamme saa tarvittavat välineet pilkkimistä varten. Tarvittaessa ohjaaja opastaa myös välineiden käytön. Minkäänlaista aiempaa kokemusta kalastuksesta ei tarvita.

Ryhmäkoko 5 – 15 henkilöä.
Peuhun kartanon ympäristössä frisbeegolfataan

Kartanon alueelta löytyy 9-väyläinen frisbeegolfrata. Frisbeegolfrata kulkee Peuhun kartanon välitömässä läheisyydessä. Frisbeekiekkoja voi tarvittaessa vuokrata kartanolta. Frisbeegolf on mahdollista järjestää myös ohjattuna aktiviteettina.
Tarjoamme Airsoft taisteluun erinomaiset puitteet Peuhun ympäristössä

Airsoft on taistelupeli, jossa pelaajat pyrkivät suorittamaan erilaisia tehtäviä käyttäen apunaan 6 millimetrin muovikuulia ampuvia aseita. Muovikuulat eivät jätä osuessaan maalijälkeä ja laji perustuukin pelaajien rehellisyyteen tunnustaa saamansa osumat. Käytössä on Peuhun Kartanon oma airsoftrata. Tarvittavat välineet löytyvät paikanpäältä.
Peuhu tarjoaa laadukkaat karaokelaitteistot

Peuhun kartanossa voit harrastaa tanssia ja karaokea missä tilassa tahansa.
Fatbike Safari on hyvä tapa luonnossa liikkumiseen.

Peuhu järjestää yhteistyössä ammattilaisten kanssa ohjattuja fatbike-safareita. Lähtekää ryhmän kanssa ulkoilemaan ja nauttimaan liikunnasta ja hyvästä olosta Peuhun lähialueella. Myös maisemasuunnistukset voidaan toteuttaa fatbikeilla. Ryhmäkoot 5 – 15 henkilöä.
Nauti merestä meloen sup-laudalla.

Peuhusta löytyy kaksi omaa SUP-lautaa. Nauti merestä meloen SUP-laudalla.
Kajakilla melonta on mukava ja luontoläheinen aktiviteetti.

Kajakit ovat heti saatavilla käyttöön. Tarvittavat muut varusteet löytyy Peuhusta. Kajakit sopivat myös hyvin kalastukseen.
Melontaretkissä yhdistyvät fyysinen harjoittelu ja luonnosta nauttiminen

Liminganlahden merialue Peuhun vieressä tarjoaa kauniit puitteet monipuolisille melonta-aktiviteeteille, joissa yhdistyvät fyysinen harjoittelu ja luonnosta nauttiminen. Koulutettu ohjaaja opastaa lajin salat tarvittaessa alkeista lähtien ja turvallisuusseikkoja unohtamatta. Aiempi melontakokemus ei ole tarpeen. Ryhmäkoko 5 – 10 henkilöä.

Tarjouspyyntö

Peuhun kartano - Yrittäjät