Tuotteet, tuotehinnat ja toimitusmaksut

Verkkokaupan hinnat koskevat vain verkkokaupassa myynnissä olevia tuotteita. Hintoihin sisältyy arvonlisävero. Veroerittely näkyy ostoskorissa ja tilausvahvistuksessa.

Checkout Finland

Käytämme maksutavoissa Checkoutia, joka on sinulle turvallinen maksutapa. Heillä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä ja Checkout Finland Oy on osa OP-ryhmää.

Checkout-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Mikäli tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Checkout Finland Oy, olemme välittäneet maksusi.

Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Mikäli haluat reklamoida, sinun tulee olla yhteydessä suoraan verkkokauppamme asiakaspalveluun.

https://www.checkout.fi/ehdot-ja-sopimukset/maksuehdot

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Maksutoimeksiantopalvelua käyttäessäsi sinua sitoo seuraavat ehdot: Maksutoimeksiantopalvelun ehdot.

Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard – ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode – ja American Express SafeKey -todentamispalvelut. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Tilaustavat

Tuotteet/ palvelut voi varata ja ostaa verkkokaupasta . Verkkokaupan hinnat, toimitusmaksut ja tilauksen peruutus koskevat vain verkossa tehtyjä tilauksia.

Yksityishenkilöiden ja yritysten luottotiedot tarkastetaan, jos tilauksia tehdään laskulle. Edellytämme henkilötunnuksen tai Y-tunnuksen antamista luottotietojen tarkastusta varten. Noudatamme voimassa olevaa henkilötietolakia.

Tilausprosessi ja asiakkaan informointi

Kun olet tehnyt varauksen ja maksanut sen, saat sähköpostiin viestin vahvistukseksi siitä, että olemme ottaneet tilauksen vastaan. Olemme sinuun yhteydessä vielä lähempänä varausajankohtaa.

Reklamointi ja mahdollinen hyvitys

Jos palvelussa tai tuotteessa on jotain huomautettavaa, pyydämme ilmoittamaan siitä pikaisesti meille joko puhelimitse tai sähköpostilla. Mahdollinen korvausvelvollisuus rajoittuu palvelun tai tuotteen hintaan.

Hyvitys tuotteista

Mikäli reklamaatio on ollut asianmukainen ja ajallaan saapuva, palautamme sopimamme mukaisen summan tilillesi 14 päivän kuluessa siitä, kun olemme hyväksyneet reklamaation 

Tietosuoja

Tallennamme asiakkaan yhteystiedot ainoastaan tilausta ja toimitusta varten. Emme luovuta niitä kolmansille osapuolille. Halutessanne voitte pyytää meitä poistamaan tietonne tilauskannastamme.

Peuhun kartano

Yrittäjät

Löydät meidät somesta

Sydäniskuri tiloissamme

Löydä lähin sydäniskuri klikkaamalla kuvaketta>

© 2021 Peuhun Kartano