Peuhun kartano
14
joulu
2023

Peuhun tunnelmallinen ja arvokas kartano

Lämmin tervehdys!

Peuhun tunnelmallinen ja arvokas kartano meren rannalla tarjoaa upeat puitteet monenlaiseen juhlaan ympäri vuoden. Vietä unohtumattomat häät, inspiroiva kokouspäivä, rentouttava saunailta, tai vaikka isokokoinen yritystilaisuus Peuhun historiallisessa miljöössä Oulunsalossa, vain 20 kilometriä Oulun keskustasta!

Meiltä löytyy erikokoisia tiloja yhteiseen oleskeluun. Päärakennuksen yläkerrassa kestitään jopa 150 juhlavierasta vanhan hirsitalon idyllisessä tunnelmassa. Peuhussa räätälöimme aina juhlat toiveidesi mukaiseksi!

Peuhun kartanon nykyisen päärakennuksen on rakennuttanut Wilhelm Reiss tervakaupan kulta-aikaan vuonna 1887. Valmistuessaan se oli pitäjän upein rakennus. Tila toimi pitkään kauppakartanona, jolloin rakennuksen pohjoispäässä oli kauppakonttori ja muissa tiloissa asui Reissin perhe.

Vanhoilla kartanon hirsillä olisi varmaan monta mielenkiintoista tarinaa kerrottavana menneestä historiasta. Tule kokemaan Peuhun tunnelma paikan päälle ja luo kartanolle uusia, arvokkaita muistoja!

Seuraa kaikkia somekanaviamme ja kotisivujemme Ajankohtaista -sivua, jotta pysyt ajan tasalla Peuhun tilaisuuksista ja tapahtumista!

Lataa alla olevasta linkistä talteen Peuhun Flyer!
Linkki Peuhun omaan Flyeriin

Peuhun kartano - Yrittäjät