17
tammi
2022

Ulkoilua Peuhussa!

Nyt ulkoilemaan Peuhuun perheen, ystävien tai työporukan kanssa

Rantasauna ja palju lämpenee sillä aikaa kun touhuilette aktiviteettien parissa

  • pilkkimistä ( tarvittaessa kuljetus pilkkipaikoille moottorikelkalla)
  • hiihtohinausta
  • lumikenkäilyä
  • tutustumista verkkokalastukseen
  • fatbike-pyöräilyä
  • makkaranpaistoa nuotiolla
  • loimulohen valmistusta kodassamme
  • toiveidenne mukaan myös aktiviteetteja
  • catering toiveidenne mukaan
12
huhti
2020

Kohti kansainvälisyyttä

Lentokenttä lähellä, mukavan etäällä kaupungista, puhdas luonto, meri ja loistavat puitteet eri tapahtumille, se on PEUHU.

Peuhun kartano on yksi suosituimmista juhla- ja tapahtumapaikoista Oulussa, varsinkin kesällä. Nyt haluamme Peuhun aktiiviseen ympärivuotiseen käyttöön ja olemme käynnistäneet erilaisia toimenpiteitä saadaksemme kansainvälisiä ryhmiä nauttimaan Peuhun tunnelmasta ja ohjelmatarjonnasta. Arvokasta työtä ovat tehneet Oulun yliopiston kauppatieteiden opiskelijaryhmän jäsenet, jotka työskentelevät juuri Peuhun kansainvälistymisen edistämiseksi.

Ei Peuhu yksin, vaan me kaikki yhdessä, hyvällä yhteistyökumppani-verkostolla pystymme rakentamaan unohtumattomia elämyksiä.

Yksi tärkeimmistä peruspilareista tässä työssä on Peuhun tunnettuuden lisääminen eri keinoin, tässä varmasti eri sosiaalisen median kanavia voidaan hyödyntää tehokkaasti.

Jäsenyydet ja tilaisuudet Oulun Yrittäjissä sekä Visit Oulussa ovat jo tähän mennessä antaneet valtavasti positiivista energiaa, ideoita ja ennen kaikkea mahdollisuuden verkostoitua muiden toimijoiden kanssa.

09
huhti
2020

Pääsiäisbileet

Koe kotona kuinka tuntureissa bailataan keväisin!

Team SimiSami tarjoaa huippu tiskijukkiensa ja loistavien yhteistyökumppaneiden kera iloista mieltä pääsiäiseen jokaiseen olohuoneeseen, läppäriin, kännykkään, mobiililaitteeseen ja sänkyyn!

Pitkäperjantaina nautimme tasokkaasta ja kansainvälisestä club, trance ja musiikista.

Dj Suvi P alias Suvi Pitkänen sai kansainvälisen levytyssopimuksen ja hänen keikka on ensimmäinen laatuaan, koska kyseessä levynjulkistuskeikka!

Loistavat Dj Mohawk, Dj Tiki, Dj Michael Legend sekä Dj Virtual Heart tykittävät omat tasokkaat settinsä illan aikana.

Nauti siis kansainvälisestä musiikista ja suurilta stadion keikoilta tutuista maailmantähtien biiseistä!

Lauantaina pääset mukaan Suomen legendaarisen After-Ski Dj Jaban mukaan ja koet kotona kuinka tuntureissa bailataan keväisin!

Musiikkina hittejä, klassikoita niin kotimaan kuin ulkomaan rintamaltakin. Laula, tanssi, vedä letkajenkkaa, pompi ja pidä hauskaa, Jaba antaa kyllä ohjeet!

Päivää piristää omalla After-Ski setillä Dj Ville joka tanssittaa kaikkia takuu varmoilla biisi valinnoillaan ja toivebiisejä saa laittaa chatissa.

Keikan kruunaa huikea artisti Tanja Vähäsarja, joka esittää After-Ski hittejä livenä laulamalla -80, -90 ja 2000-luvuilta.

Kaikki tämä livenä meren rannalta, kuvan kauniista Oulunsalon Peuhusta, joka on täydellinen paikka juhlia häitä tai pitää kokouksia ja virkistyspäiviä!

Peuhun kartano - Yrittäjät